• Martijn Robbemond van Droomvlucht Slaapcomfort.
• Martijn Robbemond van Droomvlucht Slaapcomfort. Foto: Jan Timmer

Droomvlucht Slaapcomfort: topkwaliteit in slaapadvies

Zakelijk 759 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Droomvlucht Slaapcomfort heeft zijn vestiging in Krimpen aan den IJssel fors uitgebreid in ruimte én assortiment.

Je komt ogen tekort wanneer je bij Droomvlucht Slaapcomfort binnenstapt: zo mooi en smaakvol is de compleet vernieuwde en in oppervlakte verdubbelde beddenspeciaalzaak.

Maatwerk
Martijn Robbemond, bedrijfsleider van Droomvlucht Slaapcomfort Krimpen aan den IJssel, kent niet alleen alle ins en outs van de kwaliteitsmerken die zijn bedrijf in haar assortiment heeft, hij kan er ook enthousiast over vertellen én samen met zijn team gedegen over adviseren.

“Een bed is in onze optiek een maatwerkproduct”, zegt hij. “Want iedere klant is anders en heeft zijn of haar eigen behoeften/wensen. Daar horen een vakkundig advies, een persoonlijke behandeling en optimale service bij én merken van hoge kwaliteit. Om onze collecties nog beter te kunnen tonen liepen we al een tijdje rond met het plan om onze winkel uit te breiden. Onze ideeën daarover hebben we deze winter in praktijk kunnen brengen nadat de ruimten van het naast ons gelegen Marna Kappers en Van Herk Makelaardij beschikbaar kwamen. Het leidde ertoe dat we in vierkante meters zijn verdubbeld en de mogelijkheid kregen om ons assortiment flink te verbreden en te verdiepen.”

Toplabels
Bij Droomvlucht Slaapcomfort vinden klanten de collecties van toplabels als Auping, Pullman, Avek, Kreamat, Serta, Mérens en Treca Paris.

“Auping, Pullman, Avek en Mérens zijn top-Nederlandse fabrikanten, die steeds meer duurzaam produceren en uitblinken in kwaliteit en design”, zegt Robbemond. “Het Belgische merk Kreamat legt de focus op slaapergonomie en zorgt met toepassing van de ‘slapen-a-la-carte-scan’ voor nauwkeurig maatwerk. Een samenwerking met geselecteerde fysiotherapeuten uit de regio heeft hierbij onze voorkeur voor de toekomst. Een andere parel in ons assortiment is het Amerikaanse label Serta. Dit merk zorgt voor de ultieme ‘suite-beleving’ bij je thuis en is wereldwijd de exclusieve leverancier van luxe hotelbedden.”

Treca Paris
Nieuw in de collectie is Treca Paris. Robbemond: “Ook een beddenproducent uit het topsegment. Het design, het comfort, de materialen, het handwerk; alles aan Treca Paris is van de buitencategorie. We zijn er trots op dat we ook dit merk mogen voeren. Dat geldt trouwens ook voor ons dealerschap van Mérens, een Nederlands label dat honderd procent natuurlijk slapen garandeert. Het moge duidelijk zijn: wie slapen associeert met kwaliteitsproducten met een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding, zou echt eens bij ons langs moeten komen. Iedereen mag zich hier van harte welkom voelen.”

Zie ook: www.droomvluchtslaapcomfort.nl

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie