Afbeelding
advertorial

Stoppelenburg houdt open dag in vernieuwd Linquenda

29 jun, 08:19 Zakelijk 1 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Wie ook nieuwgierig is naar hoe het totaal vernieuwde uitvaartcentrum Linquenda eruitziet, is welkom op de open dag. Deze vindt donderdag 30 juni, van 14.00 tot 20.30 uur, plaats aan de Groene Singel 14 in Schoonhoven.

Om Linquenda weer helemaal up-to-date te krijgen, ontwikkelde Stoppelenburg Uitvaartverzorging een veelomvattend upgrade-plan, dat de afgelopen maanden werd uitgevoerd en afgelopen maandag 27 juni zijn voltooiing kreeg.

“In de eerste fase kreeg de aula een compleet nieuwe ‘look’ en hebben we de verzorgingsruimte en de personeelsingang aangepakt”, vertelt directielid Cees Kamsteeg. “Vervolgens zijn we doorgeschakeld naar fase 2 met onder meer de volledig nieuwe inrichting van de familiekamers en de plaatsing van horecafaciliteiten. Deze is inmiddels zo goed als afgerond. Tijdens de open dag op 30 juni kunnen we het ‘nieuwe Linquenda’ met gepaste trots aan iedereen tonen. Wij zijn erg content met het resultaat: een gebouw dat niet alleen volledig aansluit bij alle hedendaagse wensen, maar tegelijkertijd ook warmte uitstraalt.”

Al eerder vernieuwde Stoppelenburg Uitvaartverzorging zijn rouwcentra in Krimpen aan den IJssel (De Olm) en Lekkerkerk (Burgemeester Van der Willigenstraat). De upgrade van Linquenda zorgt ervoor dat alledrie de gebouwen nu klaar zijn voor de toekomst.

“We verheugen ons er zeer op om Linquenda aan zoveel mogelijk mensen te laten zien”, zegt mededirectielid Corneel Krijgsman.

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie