Afbeelding

TV Stolwijk: gratis tennissen in april

Sport 719 keer gelezen

STOLWIJK • Tennisvereniging Stolwijk zet in de maand april haar deuren open voor iedereen die vrijblijvend wil komen kennismaken. Geïnteresseerden kunnen op zaterdag en zondag tussen 9.00 en 17.00 uur en maandag tussen 19.00 en 22.30 uur gratis tennissen. 

De actie is zowel voor beginners als gevorderden en voor junioren en senioren. Tennisvereniging Stolwijk stelt haar tennisbanen gratis ter beschikking, inclusief rackets en ballen.

Speciale training
Op zaterdag 13 april is er om 13.30 uur een speciale training voor nieuwe spelers. Aanmelden hiervoor kan via voorzitter.tvs@gmail.com 

Voor de jeugd is er om 15.00 uur een clinic. Jeugdspelers kunnen zich voor deze clinic aanmelden via jeugd.tvs@gmail.com. Na de actiemaand biedt Tennisvereniging Stolwijk nieuwe leden een extra voordelig tarief aan voor het eerste jaar.

Al ruim 40 jaar actieve club
Tennisvereniging Stolwijk is al ruim 40 jaar een actieve club. Het park heeft vijf verlichte gravelbanen, een kinderbaantje en een gezellig clubhuis.

Naast vrij tennissen kunnen leden meedoen met competities en/of toernooien. Daarnaast leert de tennisschool beginners de fijne kneepjes en schaaft het de techniek van gevorderde spelers bij.

Meer informatie: www.tvstolwijk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden