• Tim de Mik en Manouk van Vliet.
• Tim de Mik en Manouk van Vliet. Foto: aangeleverd

Badmintonclub Blue Sky kroont clubkampioenen

Sport 1.879 keer gelezen

BERGAMBACHT • In een warme sporthal De Waard in Bergambacht zijn zaterdag de 50ste clubkampioenschappen van badmintonclub Blue Sky afgewerkt. Vanaf 9.00 tot 18.30 uur werd er fanatiek gestreden om de eer in de verschillende klassen.

Bij de heren greep het 17-jarige (!) talent Tim de Mik in een spannende driesetter de macht. De winnaar van de vorige twee kampioenschappen Arwin de Jong moest zijn meerdere in hem erkennen. Good old Gert-Jan Seip legde beslag op plek drie. 

Bij de dames werd voor de derde keer op rij Manouk van Vliet kampioen. In de finale versloeg zij Ingrid van Zoest en legde Laura Timmer beslag op de derde plaats. Ook bij de dames klopt de jeugd nadrukkelijk op de deur. Talenten Senna de Boer, Bente Zuidgeest en Cynthia Stehouwer staan klaar om de volgende kampioenen te worden.

Dat de successen in de jeugdcompetitie niet op zich zelf staan bleek wel uit de intensieve strijd bij de jongens onder 17. Maarten Seip, Bastiaan Prins en Gideon van Meijeren lieten zich nadrukkelijk gelden en zullen het komende seizoen de senioren meer dan ooit uitdagen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden