Bergambacht moet vrezen voor directe degradatie

Sport 1.215 keer gelezen

bergambacht • Bergambacht kwam op eigen veld. na een 2-0 voorsprong, niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen VVAC uit Ottoland. Het gat naar een nacompetitieplek blijft met nog zeven duels te gaan nu zes punten.

Het zit Bergambacht in het jubileumjaar -op 15 april bestaat de dorpsclub 90 jaar- niet mee. De Bergambachtenaren speelden een puike eerste helft, waarin Pieter Meijer en Melvin Treure scoorden. Paal en lat stonden een grotere marge in de weg.

Onrust
“Dat was jammer, omdat VVAC na de rust meteen de aansluitingstreffer scoorde,” vertelde Bergambacht-trainer Jerry de Groot na het laatste fluitsignaal. “Er sloop onrust in de ploeg. Pieter Meijer kreeg nog een grote kans op de 3-1. Het was voor ons een bittere pil, dat VVAC alsnog langszij kwam.”