• Daphne de Kuijper (l) en Marije van Houselt.
• Daphne de Kuijper (l) en Marije van Houselt. Foto: aangeleverd

Schoonhovense modezaken Vivaz en De Mode Stek in de prijzen

Nieuws 2.346 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Afgelopen weken was de jaarlijkse stemronde voor de ‘ModeWinkel Awards’. Een initiatief van de modebranche om lokale modewinkels een podium te geven. Modezaken Vivaz en De Mode Stek hebben in verschillende categorieën allebei een eerste prijs in de wacht gesleept.

“Een mooi stukje klantenbinding”, vindt Daphne de Kuijper (39). Met De Mode Stek is ze lokaal tweede en provinciaal eerste geworden. “Allemaal lieve berichten, de mensen zijn dankbaar dat we er zijn.” 

Marije van Houselt (49) bestiert al een aantal jaren Vivaz en valt haar bij: “Samen vinden we het belangrijk om Schoonhoven op de kaart te zetten. Blijven zorgen dat het de moeite waard is om hier te shoppen.” Vivaz eindigde in de categorie lokaal als eerste.

Van rivaliteit tussen de beide onderneemsters is geen sprake. “We verschillen van stijl en smaak, met zeker een stukje overlap”, licht Marije toe. “Klanten sturen we naar elkaar door als ze niet slagen.” Beide dames houden elkaar scherp op social media. “Wel allebei met een verschillende aanpak”, lacht Daphne. 

Om stemmers te bedanken is er binnenkort bij De Mode Stek een ‘bedankevent’. Daarbij onder andere een bijdrage van Willemieke Kleur- en Stijladvies. Met de beschikbare collectie kleedt zij deelnemers in de juiste kleurstelling. Vivaz houdt voor de klanten een actieweek met leuke aanbiedingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Regenbuien doen geen afbreuk aan glans Zilverdag in Schoonhoven Nieuws 22 uur geleden
• Pascal, Swen, Maurice en Joyce (begeleider, liggend), allen van Dagbesteding Aktiev.
Zwembad Scharlesooi en Dagbesteding Aktiev slaan handen ineen Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
De Baan klaar voor zomer met schaduwdoek boven peuterbad Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden