• Wethouder Wubbo Tempel, directeur Ellen van de Brand van de Groeiplaneet en Roy Pellikaan, directeur bij Pellikaan Bouwbedrijf bv.
• Wethouder Wubbo Tempel, directeur Ellen van de Brand van de Groeiplaneet en Roy Pellikaan, directeur bij Pellikaan Bouwbedrijf bv. Foto: John Wijntjes

Hoogste punt nieuwbouw De Groeiplaneet gevierd

Nieuws 643 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het nieuwe multifunctionele gebouw van basisschool De Groeiplaneet in Krimpen aan den IJssel heeft het hoogste punt van de bouw bereikt en dit werd feestelijk gevierd in aanwezigheid van wethouder Wubbo Tempel en andere betrokkenen. Ook de leerlingenraad van de Groeiplaneet was vertegenwoordigd.  

In januari van dit jaar startte de gefaseerde bouw van de nieuwe sportzaal de Populier, basisschool de Groeiplaneet en kinderopvang KindeRdam. Na oplevering van de Populier in september, is gestart met de bouw van de school.

Om het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw te markeren werden de vlaggen van de organisaties gehesen. De oplevering van de school en kinderopvang staat gepland komend voorjaar. De Groeiplaneet en KindeRdam zullen in de zomervakantie verhuizen naar hun locatie aan de Populierenlaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app