Afbeelding

Nienke Oostenrijk en Laura de Lange in Krimpen Klassiek

Algemeen 300 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • In de serie IJsseldijkkerkconcerten wordt zaterdag 1 november een bijzonder concert gegeven door twee vooraanstaande musici: Nienke Oostenrijk (sopraan) en Laura de Lange (piano).

Nienke Oostenrijk is een veelgevraagd concertsoliste. Zij trad op met dirigenten als Jaap van Zweden, Frans Brüggen en Jan Willem de Vriend. Zij zong bij het huwelijk van Prins Friso en prinses Mabel en ter gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van Koningin Beatrix.

Laura de Lange is actief op het gebied van kamermuziek en liedbegeleiding. Zij gaf concerten in het Concertgebouw in Amsterdam en in De Doelen in Rotterdam en is regelmatig te horen op de radio. Haar handelsmerk bestaat uit de zorgvuldig samengestelde programma’s en haar levendige mondelinge toelichting bij de concerten

Lente

Met het programma in de IJsseldijkkerk zetten de dames de tijd op zijn kop. Terwijl de bladeren vallen brengen zij een programma met de mooiste lenteliederen. Liederen van o.a. Schubert, Grieg, Mendelssohn en Fauré.

Het concert in de IJsseldijkkerk te Krimpen aan den IJssel begint om 20.00 uur. Kaarten à 12 euro  (incl. consumpties) zijn telefonisch te bestellen bij Gert Tissink (0180-512856) en bij Gerrit van der Werf (0180-523190). Zie ook: www.ijsseldijkkerkconcerten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie