• Veel belangstelling voor 'Wieger wordt wakker'
• Veel belangstelling voor 'Wieger wordt wakker' Foto: DHTSG

Scholenproject ‘Wieger wordt wakker’ levert afgeladen ‘Zwaan’ op

Algemeen 974 keer gelezen

BERKENWOUDE • Het scholenproject ‘Wieger wordt wakker’ in Berkenwoude kan als geslaagd de boeken in.

De samenwerking tussen de beide basisscholen, muziekschool Berkenwoude en muziekvereniging DHTSG werd een waar muzikaal feest. Tientallen enthousiaste kinderen en muzikanten lieten voor een volle zaal zien en horen dat muziek maken heel leuk is.

De gymzaal van De Zwaan zat vol; bijna letterlijk tot aan de nok, want er waren zelfs enkele kinderen in het wandrek geklommen. Na weken van oefenen onder leiding van Desirée Twigt en Leonthine Stuurman-Verburg werd Wieger wakker.

Enkele kinderen speelden karakters uit het verhaal, terwijl andere kinderen en DHTSG verschillende stukken die bij het verhaal horen speelden en zongen.

Enthousiasme
Het enthousiasme van de kinderen voor het project bleek groot. Muziekvereniging DHTSG is blij met het groeiend aantal jeugdleden, maar er is ook nog steeds plek voor overige belangstellenden (jong en oud). Meer informatie: info@dhtsg.info 

Inmiddels is de vereniging druk aan het repeteren voor het Jaarconcert, dat zoals gebruikelijk plaatsvindt op de laatste zaterdag van januari. In dit geval zaterdag 28 januari 2023. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden