Afbeelding
Foto: aangeleverd

Verwarring over après ski feest in de Tuyter

Algemeen 1.437 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • De gemeente Krimpen aan den IJssel laat weten dat wat haar betreft een après ski party op zaterdagavond 10 december in De Tuyter gewoon door gaat. Ze reageert daarmee op een bericht over het schrappen van het feest vanuit de organisator. 

Mensen die al een kaartje hadden gekocht ontvingen vrijdagmiddag een bericht dat het feest niet doorgaat. “Onder voorwaarden van de gemeente kunnen en willen wij het niet organiseren. De ticketkosten hebben wij inmiddels teruggestort.”

Synerkri kreeg vanuit de gemeente de vraag een feest te organiseren voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar, als aanvulling op de winterfair die 10 december wordt gehouden op het Raadhuisplein. 

“Er is even onduidelijkheid geweest over de ‘reikwijdte’ van de après ski party”, laat een gemeentewoordvoerder vrijdag aan het eind van de middag weten. “We stellen aan dit feest ook geen andere eisen dan we normaliter doen. Over de precieze details van het feest vindt maandag verder overleg plaats, maar wat ons betreft gaat het gewoon door.”


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden