• Nikki (links) en Corinda Jacobs in hun nieuwe salon.
• Nikki (links) en Corinda Jacobs in hun nieuwe salon. Foto: Wijntjes Fotografie

Allermooist: een beauty van een salon

Algemeen 1.309 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Nikki en Corinda Jacobs mogen trots zijn op hun gloednieuwe beautysalon in Krimpen aan den IJssel. Een sfeervolle entree met ontvangstbalie en drie comfortabele behandelkamers; Beautysalon Allermooist doet haar naam eer aan!

Op zaterdag 24 september vindt de officiële opening plaats van het op de derde verdieping (unit 27) van het Kortlandgebouw aan de Nieuwe Tiendweg 11a in Krimpen aan den IJssel gelegen paleisje van Corinda en Nikki Jacobs. 

Welkom
Tussen 14.30 en 18.00 uur zijn klanten, familie en andere belangstellenden van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met al het fraais op het gebied van persoonlijke verzorging. Bij Beautysalon Allermooist kun je in een ontspannen en rustgevende ambiance terecht voor nagelverzorging, het waxen van ongewenste lichaamsbeharing, wimper- en wenkbrauwstyling.

Wat begon als een hobby en bijbaantje, groeide uit tot meer. “We zijn geïnteresseerd in de beautybrache en gingen de nagels doen van vriendinnen, buurvrouwen en andere bekenden. Onze klanten waren zó enthousiast dat ze ons begonnen aan te bevelen in hun vrienden- en kennissenkring”, vertelt Nikki. 

Uitbreiden
Corinda Jacobs was overdag actief als nagelstyliste, Nikki na schooltijd. “We werkten in de beginjaren vanuit huis, maar dat werd op een gegeven moment te klein”, aldus Corinda. “We kregen contact met de salon My Touch hier in Krimpen en mochten daar ‘inwonen’ Dat hebben we vijf jaar met heel veel plezier gedaan. De samenwerking was top. Omdat we onze activiteiten steeds meer gingen uitbreiden en daarvoor meer ruimte nodig hadden, werd het op een gegeven moment tijd voor een eigen onderkomen. Die vinden we aan de Nieuwe Tiendweg 11a (Kortlandgebouw). Van de zomer kregen we de sleutels. Daarna hebben we ons drie slagen in de rondte gewerkt om Beautysalon Allermooist vorm te geven. Op 1 september gingen we open. Onze klanten zijn super enthousiast. En wij natuurlijk ook! Hier kunnen we weer jaren vooruit en iedereen perfect van dienst zijn. Voor ons is hiermee een droom in vervulling gegaan. Het is genieten, elke dag.”

Voor meer informatie: www.allermooist.nl of app naar 06-13108913. 

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app