Afbeelding

Businessclub Groene Hart introduceert Duurzaamheidsaward

29 jun, 17:00 Algemeen 1 keer gelezen

REGIO  • Business Club Groene Hart houdt woensdag 7 september een nieuwe bijeenkomst. Dan wordt ook -voor de eerste keer- de Duurzaamheidsaward uitgereikt.

“Duurzaamheid mag met betrekking tot onze award in de breedste zin van het woord worden opgevat”, licht Frank Streefland toe. “We snappen dat iedere organisatie anders is en we kijken met ‘transparante blik’ naar de genomineerden. Uiteindelijk zal uit de inzendingen een winnaar geselecteerd worden, die op 7 september de award mag komen ophalen tijdens de Duurzaamheidsmeeting van Business Club Groene Hart.”

Nominaties kunnen tot 10 juli worden ingestuurd. Inzenders dienen lid te zijn van Businessclub Groene Hart of aan de voorwaarden van een lidmaatschap te voldoen. Insturen kan via: info@businessclubgroenehart.nl Iedere nominatie dient gemotiveerd te worden in maximaal 500 woorden. 

De winnaar van de Duurzaamheidsaward 2022 krijgt een volledig verzorgd diner voor zes personen in restaurant De Nieuwe Polderkeuken te Stolwijk aangeboden.

Initiatief
Business Club Groene Hart is begin dit jaar gestart op initiatief van Frank Streefland. Velen kennen hem als ondernemer en chef-kok van restaurant De Nieuwe Polderkeuken, bistro De Polderkamer en de Poldercatering. Al tien jaar succesvol, vond Streefland het tijd om zijn ruime netwerk een níeuw platform te bieden in de vorm van een businessclub.

Streefland hierover: “Zelf ben ik met enige regelmaat te gast bij andere zakelijke netwerken. Daarbij kwam ik tot het inzicht hoe mijn ideale ondernemersnetwerk eruit zou zien. Na een marktonderzoek en een korte pilot, was de lancering van de Business Club Groene Hart op 13 april een feit. De club staat voor interessante sprekers en een goede culinaire invulling. De leden zijn bedrijven met tenminste drie werknemers in loondienst. Inmiddels kijken we terug op enkele geslaagde bijeenkomsten, zoals de onlangs gehouden haringparty. Op 7 september staat de volgende meeting met als thema duurzaamheid op het programma.”

Meer informatie: www.businessclubgroenehart.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie