• De presentatie van het programmaboekje.
• De presentatie van het programmaboekje. Foto: aangeleverd

Eerste exemplaar ‘Zomer in Krimpen’ uitgereikt

25 jun, 12:52 Algemeen 1 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Het eerste programmaboekje ‘Zomer in Krimpen 2022’ is donderdag door Patrick van der Velden (KrimpenWijzer) en Cees Paul (Synerkri) uitgereikt aan wethouder Hugo van der Wal. Alle zomeractiviteiten in Krimpen aan den IJssel zijn hierdoor gebundeld.

“De zomervakantie staat voor de deur. Traditiegetrouw is er dan in Krimpen aan den IJssel weer veel te beleven voor jong en oud”, licht Cees Paul toe.

Reden voor KrimpenWijzer en Synerkri om hun activiteiten te bundelen in een gezamenlijk programmaboekje. Cees Paul: “Ook andere Krimpense organisaties, zoals het Streekmuseum Krimpenerwaard, Gro-up buurtwerk, Bibliotheek aan den IJssel en de Muziekschool Krimpen, hebben hun activiteiten in de brochure opgenomen. Zo hopen wij zoveel mogelijk Krimpenaren te bereiken en hen enthousiast te maken om deel te nemen.”

Een kleine selectie uit het grote aanbod: gezellig eten in een van de wijkrestaurants in de buurtkamers; (levend) bingo, workshops en veel sport en spel.

Het programmaboekje wordt breed verspreid in Krimpen aan den IJssel. Daarnaast is het digitaal te vinden op www.uitagendakrimpen.nl 

Cees Paul: “De inschrijving voor de activiteiten van KrimpenWijzer staat inmiddels open; de aanmelding voor Synerkri-activiteiten start op maandag 27 juni. Overigens is voor veel activiteiten geen aanmelding nodig en is er een vrije inloop.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie