• Nieuwe activiteiten in het Hart van Krimpen.
• Nieuwe activiteiten in het Hart van Krimpen.

Boeken-/platenmarkt én gratis kinderactiviteiten op Raadhuisplein

17 mei, 17:00 Algemeen 206 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Zaterdag 28 mei -van 10.00 tot 17.00 uur- wordt op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel een boeken- en platenmarkt gehouden. Ook komen Woezel & Pip deze dag naar winkelcentrum Crimpenhof voor een meet & greet met hun kleine fans en zijn er nog meer gratis activiteiten voor kinderen.

Naast kramen met boeken, staan er ook kramen met LP’ s en singles op het Raadhuisplein. Boeken zullen in vele verschillende genres vertegenwoordigd zijn, waaronder literatuur, thrillers, kinderboeken, topografie, (streek)romans, etc.

Om 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur zijn de vrolijke hondenvriendjes Woezel & Pip aanwezig in de passage van de Hema in winkelcentrum Crimpenhof voor een meet & greet. Alle kinderen mogen met de twee vrolijke hondjes op de foto of ze een knuffel geven.

Boekhandel Kamerbeek heeft speciaal voor deze dag een kraam voor de winkel staan met de boekjes van Woezel & Pip.
Kinderen kunnen zich van 12.00 tot 16.00 uur vermaken op het springkussen, een suikerspin eten en een ritje in de Crimpenhof-trein maken. Ook kunnen ze onder begeleiding een boekenlegger maken en natuurlijk op de foto met Woezel & Pip. Er zijn twee opstappunten voor de Crimpenhof-trein: op het Van Vlietplein in het winkelcentrum en bij de ingang aan de kant van Dirk-supermarkt.

Het springkussen en het suikerspinkraampje staan op het Raadhuisplein naast de kramen met boeken en platen. De workshop boekenleggers maken vindt plaats op het Van Vlietplein. Alle kinderactiviteiten zijn gratis.

Tot en met september zullen nog meer evenementen in het Hart van Krimpen worden gehouden. De volgende kan ook alvast in de agenda gezet worden: Pasar Zomer op zaterdag 2 juli.

Zie voor meer informatie de website  of Facebook.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie