Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Gadgets om mee te nemen op reis: de must-haves

Algemeen 381 keer gelezen

Ik ga op reis en neem mee.. deze 5 gadgets die niet mogen ontbreken op jouw volgende trip. Iedereen heeft wel een paklijst klaar liggen met de standaard bagage, zoals kleding. 

Maar je kan natuurlijk nog veel meer meenemen op reis die wel eens erg handig kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een smartwatch. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten op de markt die je kunnen helpen tijdens het reizen zelf. Welke gadgets moeten er nog meer in je reisbagage zitten? In dit artikel leggen we het je uit!

De smartwatch
Een smartwatch is één van de meest populaire gadgets op dit moment. Maar welke smartwatch is nou het beste om mee te nemen op reis? Op die vraag is niet echt één antwoord te geven. Het hangt allemaal af van wat je precies wilt gebruiken tijdens het reizen. Zo zijn er smartwatches die speciaal ontworpen zijn om tijdens het sporten te dragen, terwijl andere smartwatches weer meer geschikt zijn voor het plannen van jouw reis.

De wereldstekker
Een andere gadget die je wellicht snel vergeet in je reisbagage is een wereldstekker. Dit kan echter wel erg handig zijn, vooral als je reist naar landen waar de stekkers anders zijn dan in Nederland. Op die manier ben je niet afhankelijk van de stekkers in het hotel of appartement en kan je gewoon je eigen apparaten opladen.

De powerbank
Last but not least is de powerbank natuurlijk ook erg handig om mee te nemen op reis. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten en maten, dus er is vast wel een powerbank die perfect bij jouw reis past. Een klein formaat is vaak al voldoende, zeker als je niet van plan bent om heel veel tijd te besteden aan het opladen van apparaten.

GPS tracker voor je backpack
Met deze drie gadgets ben je al een heel eind op weg, maar er zijn natuurlijk nog veel meer interessante reisgadgets te vinden. Zo is een GPS tracker voor in je bagage ook erg handig, zeker als je vaak spullen kwijt raakt. Op die manier kan je altijd zien waar je bagage is, en hoef je niet meer in paniek te raken wanneer je backpack even kwijt lijkt te zijn.

LifeStraw waterfilter
Als je reist naar een land waar het drinkwater niet altijd even veilig is, kan een LifeStraw waterfilter ook erg handig zijn. Dit is een klein apparaatje dat je aan je riem of tas kan hangen, en waarmee je onveilig drinkwater kan filterten. Op die manier hoef je nooit meer in paniek te raken wanneer je geen flesjes water bij je hebt, en weet je zeker dat het water dat je drinkt veilig is.

Reizen is leuk, maar het is wel belangrijk dat je de juiste spullen meeneemt. Met deze gadget ben je altijd voorbereid op elke situatie.

Een moneybelt
Deze gadget is misschien wat saai, maar kan super belangrijk zijn: een moneybelt.  Dit is een riem waar je geld, paspoort en andere waardevolle spullen in kan opbergen. Zo heb je alles altijd bij de hand, maar hoef je niet bang te zijn dat iemand er met jouw spullen vandoor gaat.

Travel towel
Een reisdoek is ook erg handig, zeker als je reist naar een plek waar je niet weet of er schone handdoeken beschikbaar zijn. Een reisdoek is meestal wat kleiner dan een normale handdoek, waardoor het makkelijker is om mee te nemen. Ook zijn reisdoeken vaak gemaakt van materiaal dat sneller droogt, waardoor je ze ook makkelijker kan wassen tussen het reizen door.

Wat neem jij mee?
Als je op reis gaat is het dus belangrijk om niet alleen aan kleding en toiletartikelen te denken, maar ook aan gadgets die je tijdens het reizen kunnen helpen. Reizen wordt dan ook steeds makkelijker door de beschikbaarheid van handige gadgets. Wat neem jij altijd mee op reis? Laat het ons weten en wie weten help je er ook weer andere reizigers mee!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie