Aan de Breekade langs de N210 in Krimpen aan den IJssel komt een nieuw horecapaviljoen.
Aan de Breekade langs de N210 in Krimpen aan den IJssel komt een nieuw horecapaviljoen. Foto: Blue-house BV

Nieuw restaurant De Beren aan het randje van Krimpen aan den IJssel

Algemeen 18.657 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Op de locatie van eetcafé Plus Breeka, aan de Breekade in Krimpen aan den IJssel, komt een gloednieuw restaurant van De Beren.

Eind 2020 sloot eetcafé Plus Breeka -langs de N210, bij de afslag Krimpen aan de Lek- de deuren. Inmiddels is het pand grotendeels gesloopt en is de bestemming van de grond bekend: de Krimpense vastgoedontwikkelaar Blue-house BV gaat er een horecapaviljoen realiseren. De huurder van het nieuwe pand is restaurantketen De Beren.

Unieke locatie
Onlangs plaatste Blue-house BV het volgende over het project met de naam ‘Breekade’ op LinkedIn: ‘Hier gaat Blue-house BV een gloednieuw horecapaviljoen ontwikkelen, waarbij ‘groen’ het devies is. Hoe kan het ook anders in deze met natuurschoon omgeven locatie, in het Groene Hart. Zonnepanelen zorgen voor groene energie én komen te liggen op een groen natuurdak. De ontwikkeling beslaat een BVO van 750 m2, met ruimte voor 55 parkeerplaatsen. Op deze unieke horecalocatie gaat een hapje eten, een kopje koffie of een ijsje op een heerlijke zomerse dag nog lekkerder smaken door de groene ambiance toch? Na eerder groen licht te hebben ontvangen van de gemeente, start in april 2022 de bouw. Dit in nauwe samenwerking met Mulderblauw architecten en IMd Raadgevende Ingenieurs.’

Mitchell van der Meer van Blue-house liet woensdag weten dat hij trots is op het feit dat zijn bedrijf overeenstemming heeft bereikt met De Beren voor de verhuur van het horecapaviljoen. Hij wil nog wel benadrukken dat er enkel een principeakkoord is afgegeven door de gemeente Krimpen aan den IJssel. Het licht staat dus nog niet helemaal op groen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden