Win kaarten voor airpark Bounce Valley in Capelle.
Win kaarten voor airpark Bounce Valley in Capelle. Foto: Aangeleverd
winactie afgelopen

Win kaarten voor airpark Bounce Valley in Capelle

Algemeen 340 keer gelezen

REGIO • Het grootste en eerste airpark van Nederland houdt op 12 en 13 november voor het eerst twee avonden uitsluitend voor zestien jaar en ouder. Op deze vrijdag en zaterdag is er een 90’s en 00’s party van 19:00 tot 22:00 uur. Deze ‘Bounce back to the nineties en zeroes’ party’s zullen plaatsvinden in Bounce Valley, dat zit aan de Lylantse Baan 3 in Capelle aan den IJssel. Het Kontakt Krimpenerwaard mag kaarten weggeven aan de lezers. 

Het in mei geopende airpark aan de rand van Rotterdam is geschikt voor kinderen en volwassenen. Een airpark is een groot aaneengeschakeld luchtkussen vol met sportieve en competitieve elementen, zoals een Wipe-Out en Obstacle Run. De attractie beslaat ruim 1.500 vierkante meter, waardoor er alle ruimte is om de elementen uit te proberen of simpelweg rond te ‘bouncen’.

Volwassenen
Volgens woordvoerder Micha Reij weten niet alleen kinderen de weg te vinden naar het airpark; “Wij zien ook veel volwassenen langskomen om fun te beleven. Je lekker laten gaan en plezier hebben zijn immers niet leeftijdsgebonden.” Hierdoor is bij Bounce Valley Rotterdam het idee ontstaan om hier op in te spelen en met een concept te komen voor uitsluitend 16+. “Onze huisstijl, setting en sfeer stralen sowieso al fun uit. Dit komt terug in de muziek op het airpark, maar ook in onze grote professionele lichtinstallatie. Kortom, het idee voor twee te gekke avonden met DJ Rogier was snel geboren.” Bounce Valley vraagt alle bezoekers om in een jaren negentig of zeroes-outfit te komen.

Tickets
Feestvierders kunnen kiezen voor een ticket van 19:00 tot 20:30 uur met toegang tot het airpark of voor tickets van 20:30 uur tot 22:00 uur. Gedurende de hele avond hebben gasten toegang tot het pand. Micha Reij: “De gasten die het eerste blok op het airpark boeken kunnen daarna dus nog 1,5 uur blijven hangen in de horeca en de gasten die het laatste blok reserveren kunnen al om 19:00 van de DJ en horeca komen genieten.” Tickets kosten 15 euro inclusief non-alcoholisch welkomstdrankje. Tickets zijn te koop op www.bouncevalley.nl/rotterdam.

Win kaarten
Het Kontakt Krimpenerwaard mag kaarten voor de feestavonden weggeven aan de lezers. Het gaat om twee sets van vier vrijkaarten per blok (per avond zijn er twee blokken, vier in totaal dus). Mensen die kans willen maken, kunnen een mail sturen naar redactie.krimpenerwaard@kmp.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Margje Kooistra

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie