• Rikie Krekels in één van de opgeknapte kamers in haar woning.
• Rikie Krekels in één van de opgeknapte kamers in haar woning. Foto: aangeleverd
zakelijk

Klanten over De Weerd Wonen & Slapen: ‘In alle opzichten een mooie zaak!’

Algemeen 272 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Tevreden klanten. De Weerd Wonen & Slapen heeft ze volop. Rikie Krekels en André Tukker vertellen over hun ervaringen met de Ouderkerkse woninginrichter.

Kort voor haar pensionering vatte Rikie Krekels het plan op om de drie slaapkamers van haar appartement in Krimpen aan den IJssel van een mooie upgrade te voorzien. “Ik kwam De Weerd op het spoor na enthousiaste verhalen uit mijn vriendenkring over het bedrijf”, vertelt de Krimpense. “Ik kan je zeggen: alle superlatieven kloppen! Niet alleen de winkel is erg mooi, overzichtelijk en ruim gesorteerd; ik was ook erg onder in de indruk van de vriendelijkheid en vakkennis van de medewerksters. Ik voelde me er meteen op mijn gemak en kreeg prima advies. Zo veel behulpzaamheid. Echt geweldig!”

Keurig
Die positieve lijn zette zich voort bij het stofferen van haar woning. “Echte vakmensen”, zegt Rikie Krekels over de stoffeerders. “En wat werkten ze keurig! In alle drie de kamers ligt nu een prachtige pvc-vloer, terwijl mijn slaapkamer werd voorzien van Luxaflex-lamellen en overgordijnen. Ook De Weerd’s ‘buurman’ Geleijn draaide mee in het project. Zij hebben alle plafonds gewit en de muren behangen. Doordat beide zaken overleg hadden, liep het allemaal vlotjes. Ideaal, zulke korte lijnen.”

De renovatieklus in het huis van Rikie Krekels zit er inmiddels op. “Ik ben erg blij met het eindresultaat én de kwaliteit en prijs. Ik kan De Weerd bij iedereen aanbevelen. Een warm en goed bedrijf.”

Vakkennis
Na de aankoop van hun nieuwe woning wilde de familie Tukker meteen de vloeren ‘aanpakken’’. “Degene van wie we het huis kochten wees ons op De Weerd”, vertelt André Tukker. “Hij had er uitstekende ervaringen mee, zo zei hij. Wij inmiddels ook. Want we zijn kort daarna naar De Weerd gegaan om ons te laten voorlichten en afspraken te maken. In de winkel hadden we meteen al een fijne ervaring met de verkoopadviseuses. We waren onder de indruk van hun vriendelijkheid en vakkennis. Ook toonden ze zich zeer behulpzaam met het uitzoeken van spullen. En we kregen stalen mee om thuis nog eens rustig te bekijken. Nadat we het eens werden kwam meneer De Weerd bij ons thuis alles opmeten. We kozen uiteindelijk voor nieuwe vloeren in ons gehele maisonnette. Op de bovenverdieping kwam er vinyl, op de benedenverdieping laminaat en Luxaflex-jaloezieën. Verder kochten we een bedombouw bij De Weerd. Ook de slaapafdeling daar is een aanrader. Veel keuze en nette prijzen.”

Inmiddels is de stoffeerdersklus geklaard en geniet de familie Tukker dagelijks van de nieuwe woning. “Met dank aan De Weerd Wonen & Slapen”, stelt André Tukker glimlachend vast. “In alle opzichten een mooie zaak!”

De Weerd Wonen & Slapen
Zijdepark 2 • Ouderkerk aan den IJssel
T: 0180-681253
E: info@deweerdwonenenslapen.nl
I: www.deweerdwonenenslapen.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie