• Dirk van der Kooij en Frank Groenen.
• Dirk van der Kooij en Frank Groenen. Foto: wijntjesfotografie.nl
zakelijk

Selfstorage Stormpolder: huurders de ruimte geven

Algemeen 547 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Voor het opslaan van inboedel, bouwmaterialen, gereedschap of een archief is een ruimte op maat beschikbaar bij Selfstorage Stormpolder aan de Industrieweg in Krimpen aan den IJssel. Een opslag huren kan al voor een schappelijk bedrag.

Selfstorage Stormpolder heeft 166 boxen, variërend in grootte van 4 tot 40 kubieke meter, in de verhuur op een centrale locatie. Op de eerste verdieping bevinden zich de kleinere ruimtes. Bij de ingang aan de achterzijde van het flinke pand zijn de grotere boxen. 

Opslag van inboedels van particulieren en bedrijfsmateriaal van kleine bedrijven komt het meest voor. “Ideaal voor een zzp’er,” zegt planner Frank Groenen. “De bedrijfsbus kan naar binnen gereden worden en met de beschikbare transportmiddelen kan de lading snel het busje in. De boxen zijn van 6.00 tot 23.00 uur zeven dagen per week toegankelijk met een pasje en pincode. De opslagplaatsen zijn beschikbaar voor lange en korte termijn. We proberen mee te denken met de klant. Soms is het lastig in te schatten hoeveel ruimte er nodig is, maar er is altijd voor even extra capaciteit beschikbaar. We staan erom bekend dat we flexibel zijn. Het huurcontract is per 15 dagen opzegbaar, zodat huurders niet voor maanden aan een box vast zitten. ”

Extra service
Eigenaar Dirk van der Kooij, die op hetzelfde adres transportbedrijf De Pee Logistiek, koeriersbedrijf Quick Service Capelle en de Krimpense Kozijnenhandel runt, streeft ernaar om elke relatie de aandacht te geven die nodig is om aan de verwachtingen te voldoen.

“Als extra service nemen we postpakketten aan voor onze huurders,” vervolgt Van der Kooij “Met Selfstorage Stormpolder zijn we gestart in 2017 en inmiddels flink gegroeid. De bereikbaarheid is uitstekend en er is voldoende parkeergelegenheid. Het terrein is beveiligd met camerabewaking. Ik zie een toeloop van huurders, die thuis voor hun spullen geen plaats hebben. Bewoners van appartementen gebruiken onze boxen als berging. Voor een extra ruimte is een box, die al vanaf 24 euro te huur is, voordeliger dan het kopen of huren van een grotere woning. Zolang het contract loopt, krijgt men 20% korting. Die ‘ruimte’ is ook mooi meegenomen.”

Selfstorage Stormpolder
Industrieweg 12
Krimpen aan den IJssel
T: 0180-221733
E: info@selfstoragestormpolder.nl
I: selfstoragestormpolder.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie