Afbeelding
Foto: Jan Timmer

WD Trading: Oud metaal is geld waard

Algemeen 470 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Ruim je je schuur op? Ben je je aan het voorbereiden op een verhuizing? Of ben je geïnspireerd door andere vormen van ‘opruimwoede’ waarbij je ijzer, aluminium, lood, zink en koper bevattende spullen kwijt wilt? Rijd dan eens langs bij metaalrecyclingbedrijf WD Trading in Krimpen aan den IJssel en ontdek dat zo’n bezoekje zich dubbel en dwars loont!

“Veel mensen die WD Trading niet kennen brengen dit soort spullen naar de stort”, weet Bert Dubbeldam, eigenaar van WD Trading. “Ze hebben niet door dat ze daarmee een dief van hun eigen portemonnee zijn. Als je het bij ons brengt, dan levert je dat geld op, variërend van een 50 eurocent tot honderden euro’s. Dat geldt niet alleen voor ijzer, aluminium, koper, zink en lood, maar ook voor je oude laptop, pc, printplaat, radio, mobiele telefoon, tablet en kabels. Wie oude informatiedragers bij ons inlevert, kan er voorts zeker van zijn dat alle daarop voorkomende data worden vernietigd.”

Bert Dubbeldam doet zaken met zowel zakelijke klanten (vooral loodgieters en aannemers) als particuliere aanbieders. “Die laatste groep is zelfs sterk groeiende”, stelt hij vast. “Steeds meer mensen weten dat er wat te verdienen valt met deze materialen. We nemen al in vanaf 1 kilogram. Een afspraak maken is niet nodig. We zijn elke maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 12.00 uur.” 

Eén ding is zeker: je oude metaal is geld waard. Kom het ontdekken bij WD Trading, al bijna 25 jaar lang een begrip in de hele Krimpenerwaard!

WD Trading B.V.
Van der Giessenweg 8 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-550685
E: info@wdtrading.nl
I: www.wdtrading.nl 

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie