Afbeelding
Foto: aangeleverd
zakelijk

Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken: van grondwerk tot heien

Algemeen 504 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Het op bedrijventerrein Zijdepark in Ouderkerk aan den IJssel gevestigde Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken is een bedrijf waar zowel de aannemerij als particuliere klanten graag zaken mee doen. 

Logisch, want de onderneming van Arie en Jolanda Hogendoorn beschikt over een gemotiveerd medewerkersteam, een compleet machinepark en het vermogen om je als klant te ontzorgen.

Hogendoorn is niet alleen een veelgevraagd grond-, weg- en waterbouwpartner voor middelgrote en grote aannemingsbedrijven, ook vanuit de particuliere hoek wordt het bedrijf vaak ingeschakeld. “Dat heeft zeker ook te maken met onze heiactiviteiten”, weet Jolanda Hogendoorn. “Met name onze compacte heistelling voorziet in een grote behoefte. De machine is met zijn breedte van 80 centimeter heel smal en daardoor uitstekend inzetbaar voor het heien van stalen buispalen ter fundering van aanbouwen, terrassen, schuurtjes en schuttingen op normaal gesproken lastig bereikbare plekken. Mocht de toegang tot het terrein ondanks de flexibiliteit van de stelling toch niet mogelijk zijn, dan kunnen wij de stelling met een telekraan alsnog op de gewenste plek zijn werk laten doen.”

Elektrische mini-graafmachine
Ook voor heiwerken met prefab-betonpalen met een lengte van 20 meter ben je bij Hogendoorn aan het juiste adres. Dat geldt ook voor stellingen voor het heien of intrillen van houten palen. Om up to date te blijven op haar vakgebieden, investeert Hogendoorn regelmatig in haar materieel. De aanschaf van een elektrische mini-graafmachine is daar een aansprekend voorbeeld van, zeker in een tijd waar in van de bouwsector gevraagd wordt om de CO2 uitstoot te verminderen. Jolanda Hogendoorn: “Dat sluit naadloos aan bij hoe wij willen ondernemen: maatschappelijk verantwoord met oog voor mens en natuur.”

Hogendoorn Grondverzet en Heiwerken
Zijdepark 10 • Ouderkerk aan den IJssel
T: 0180-682687
E: info@hogendoornbv.nl
I: www.hogendoornbv.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie