• Ron Norder van het in Lekkerkerk gevestigde kantoor RonnoR Hypotheken & Verzekeringen.
• Ron Norder van het in Lekkerkerk gevestigde kantoor RonnoR Hypotheken & Verzekeringen. Foto: Jan Timmer
zakelijk

RonnoR: wel zo persoonlijk

Algemeen 294 keer gelezen

LEKKERKERK • Verzekeren is maatwerk, weet Ron Norder. Met zijn in Lekkerkerk gevestigde kantoor RonnoR Hypotheken & Verzekeringen zorgt hij er dan ook voor dat zowel particuliere als zakelijke relaties totaal ontzorgd worden met persoonlijke oplossingen tegen een scherp tarief.

“Als onafhankelijk tussenpersoon doe ik met alle verzekeringsmaatschappijen zaken”, vertelt Norder. “En daarbij staan altijd de wensen en behoeften van mijn klant centraal. Die kunnen individueel en per bedrijf sterk verschillen, dus is maatwerk vereist. Daar zorg ik voor. Resultaat is een verzekering die altijd naadloos aansluit bij de klant en maximaal zekerheid biedt. Dat is een rustgevende gedachte voor het geval er een aanspraak op moet worden gemaakt. Mijn persoonlijke en gedegen aanpak voorkomt vervelende verrassingen voor de klant en dat wordt zeer gewaardeerd, kan ik je wel vertellen. Ik mag dan ook rekenen op een trouw, tevreden en zich uitbreidend klantenbestand.”

Online
Veel mensen regelen hun verzekeringen online, weet ook Ron Norder. “Men denkt dan goedkoper uit te zijn, maar de praktijk wijst vaak anders uit in geval van schade. Men blijkt dan een ‘uitgeklede’ polis te hebben die in bepaalde situaties niet uitkeert. Om dat soort vervelende kwesties te voorkomen is het goed om je polis(sen) door mij tegen het licht te laten houden. Een belletje is daarvoor genoeg!”

Je kunt bij RonnoR terecht voor alle vormen van schadeverzekeringen, zoals: opstal-, inboedel-, auto-, aansprakelijkheids-, doorlopende reis- en rechtsbijstandverzekeringen, car- en montageverzekeringen, goederenverzekeringen, eigen vervoersverzekeringen, ziektekostenverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daarnaast is RonnoR ook uw adres voor een gedegen hypotheekadvies. 

RonnoR Hypotheken & Verzekeringen
Twijnstraweg 30 • Lekkerkerk
T: 0180-222244
E: info@RonnoR.nl
I: www.ronnor.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie