• Pieter-Geert en Corné Hoogerbrug.
• Pieter-Geert en Corné Hoogerbrug. Foto: Jan Timmer
zakelijk

Hoogerbrug Cuisine: Voor al jouw eetmomenten

Algemeen 962 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Een lekker ontbijt, een smakelijke lunch of een verse maaltijd bij jou op de zaak of thuis bezorgd. Een high tea of een catering met alles er op en er aan; Hoogerbrug Cuisine is er voor alle eetmomenten!

“Wij ontzorgen onze klanten graag totaal”, stelt Corné Hoogerbrug, eigenaar van het in Krimpen aan den IJssel gevestigde bedrijf. “En dat doen we op kwalitatief hoogwaardige wijze met verse ingrediënten die we betrekken bij gereputeerde slagers en groenteboeren in onze eigen regio.”

Supermarkten
Doordat er op het gebied van feesten en partijen sprake was van een flinke dip door de coronamaatregelen, besloot Hoogerbrug enkele nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Eén daarvan is het leveren van kant-en-klare maaltijden aan supermarkten in de regio. “De vestigingen van Jumbo in Krimpen aan den IJssel gingen als eersten met ons in zee”, vertelt Pieter-Geert Hoogerbrug, één van de medewerkers van het Hoogebrug Cuisine. “Voor slechts 7 euro treft de consument daar onze ‘Dagvers Diner-lijn’ in 27 smakelijke varianten. Van rode kool met gehaktbal in jus en een wokschotel kip/rijst tot en met een pastaschotel met zalm en spinazie en een tagliatelle met kip en champignonsaus.” De Dagvers Diner-lijn is al zo’n succes dat Hoogerbrug Cuisine inmiddels ook aan verschillende andere supermarkten in de regio gaat leveren.

‘Broodjes@work’
Wie graag heerlijk en onbezorgd én gezond luncht wordt met ‘Broodjes@work’ op maat bediend. “Zelf je brood smeren is niet meer nodig”, vertelt Corné Hoogerbrug. “Bestel voor jezelf en voor je collega’s een dagverse lunch via onze webshop. Dat is smakelijk eten tegen een aangename prijs. Veel bedrijven maken er inmiddels gebruik van. En bestel je met minimaal vier collega’s een lunch, dan krijg je per persoon 1 euro korting.”

Hoogerbrug Cuisine
Van der Hoopstraat 24-26 • Krimpen aan den IJssel
T: 06-13253491
E: info@hoogerbrugcuisine.nl
I: www.hoogerbrugcuisine.nl

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie