• De Weerd is hét adres voor alles op het gebied van wonen en slapen.
• De Weerd is hét adres voor alles op het gebied van wonen en slapen. Foto: Jan Timmer
zakelijk

De Weerd heeft alles voor wonen en slapen!

Algemeen 179 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • De Weerd Wonen & Slapen mag al vele jaren lang rekenen op een grote schare ‘fans’! Verwonderlijk is dat niet, want het familiebedrijf uit Ouderkerk aan den IJssel biedt een groot assortiment én grootste service.

“Veel mensen denken dat ze voor een grote keuze in vloeren, bedden, gordijnen en raamdecoraties het best in de grote stad terecht kunnen, maar niets is minder waar”, glimlacht Willem de Weerd, eigenaar van De Weerd Wonen & Slapen. “Bij ons op Zijdepark 2 in Ouderkerk vind je alles wat je zoekt en heb je er nog een mooi aantal voordelen bij.”

Die beginnen al met parkeren. Bij De Weerd kun je de auto pal voor de zaak neerzetten; gemakkelijk en gratis. Eenmaal binnen in de winkel ervaar je meteen het ‘wow’-gevoel. Op de begane grond vind je onder meer een uitgebreid assortiment op het gebied van gordijnen, vitrages en raamdecoraties. Laat je ook inspireren door onze Luxaflex-shop met tal van prachtige presentaties van dit razend populaire toplabel. Verder treft u op de benedenverdieping een aangenaam grote vloerencollectie van tapijt en parket tot en met laminaat en pvc. De Weerd voert de collecties van bekende kwaliteitsmerken als Quick Step en Beauty Floor en laat je graag voorbeelden zien van de nieuwste trends in dessins en kleuren. Daarnaast adviseren de verkoopmedewerkers graag en in alle rust over het leggen van de vloer. Mocht u dat werk liever door De Weerd laten doen, dan is het goed te weten dat er een klantvriendelijk en deskundig stoffeerders- en montageteam voor u klaar staat bestaande uit eigen vakmensen. Zo weet u zeker dat uw aankoop u in alle opzichten veel plezier gaat opleveren! Dat geldt overigens niet alleen voor het leggen van vloeren, ook voor het monteren van gordijnen, vitrages en raamdecoraties kunt u altijd een beroep doen op het team van De Weerd! “En dat is wel zo vertrouwd”, weet Willem de Weerd. “Wij hechten namelijk in dat opzicht ook grote waarde aan kwaliteit. Wat ook goed om te weten is dat we er óók voor onze klanten klaar staan er vragen of opmerkingen zijn. We hechten namelijk zeer aan tevredenheid. Dat is de kracht van een degelijk familiebedrijf hè!”

De eerste verdieping van het De Weerd-pand biedt alles op het gebied van slapen: bedden, slaapkameropstellingen, dekbedden, kussens en overtrekken. “Ook hier geldt: ruime keuze én de beste kwaliteit”, glimlacht Willem de Weerd. “Daarmee is je goede nachtrust gegarandeerd!”

De Weerd Wonen & Slapen
Zijdepark 2 • Ouderkerk aan den IJssel
T: 0180-681253
E: info@deweerdwoninginrichting.nl
I: www.deweerdwonenenslapen.nl 

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie