• Dineke van der Voorden van Boender Woonbeleving.
• Dineke van der Voorden van Boender Woonbeleving. Foto: Jan Timmer
zakelijk

Boender Woonbeleving brengt comfort dichtbij

Algemeen 284 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Wil je écht genieten van je huis? Dan is Boender Woonbeleving dichtbij! Aan de IJsseldijk 416 in Krimpen aan den IJssel – met uitzicht over de Hollandsche IJssel en de Algerabrug vind je niet alleen álles op het gebied van woninginrichting, je wordt er ook allerhartelijkst ontvangen en kan je in alle rust oriënteren en laten adviseren.

Dineke van der Voorden is één van de uitnodigende gezichten van Boender Woonbeleving. “Er is niets leuker dan mensen blij te maken”, geeft de Krimpense het plezier van haar werk aan. “Klanten komen hier vaak binnen met een ‘idee’ over nieuwe gordijnen of een nieuwe vloer. Door goed ‘door’ te vragen ontdek ik in welke richting ze denken en kan ik daar de juiste producten bij zoeken en die aan ze voorleggen. Mensen mogen ook stalen mee naar huis nemen zodat ze in alle rust hun keuze kunnen bepalen. Je kunt als klant in de winkel enthousiast worden over een dessin of een kleur; uiteindelijk gaat het er om of je er ook in je thuisomgeving een goed gevoel bij hebt. De ruimte om dat te ervaren bieden wij. We zouden niet anders willen, omdat we het heel belangrijk vinden dat onze klanten tevreden zijn.”

Bij Boender Woonbeleving kun je terecht voor een uitgebreid assortiment in vloeren (vinyl, laminaat, pvc), tapijten, bedden, bedbodems, matrassen, kussens, raamdecoratie (gordijnen, inbetween-gordijnen, plisségordijnen, duettegordijnen, vouwgordijnen, rol- en duo-rolgordijnen en horren en raamdecoratie voor draai- en kiepramen), behang, binnen- en buitenzonwering (zoals terrasschermen, rolluiken en screens) en - ook leuk om te weten - op maat gemaakte deurmatten. 

Frisse look
Juist in ‘coronatijd’ worden mensen kritischer op het interieur van hun huis, weet Dineke van der Voorden. “Omdat je meer in je woning verblijft, zie je eerder dat zaken aan vervanging toe zijn of wil je je inrichting een frisse look geven. Wij hebben over belangstelling dan ook niet te klagen. Er is minstens net zoveel toeloop als vóór half maart. Dat is iets om dankbaar voor te zijn. Onze klanten komen uit de hele Krimpenerwaard en uit Capelle aan den IJssel en omstreken. Ze zijn van alle leeftijden en hebben verschillende ‘woonbehoeften’. De één kiest voor de complete inrichting van een nieuwe woning, de ander wil met mooie woondecoratieartikelen voor nieuwe accenten zorgen. Wat al onze klanten zeker wél met elkaar gemeen hebben, is de waardering voor persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten en een gedegen advies. Daar zorgen wij als ‘Boender-team’voor, elke keer weer. Van eerste kennismaking tot en met het monteren en stofferen.”

Boender Woonbeleving
IJsseldijk 416 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-512012
E: info@boenderwonen.nl
I: www.boenderwonen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie