• Gert-Jan Verkuil voor zijn nieuwe verkoopwagen.
• Gert-Jan Verkuil voor zijn nieuwe verkoopwagen. Foto: Jan Timmer
zakelijk

Nieuwe wagen voor Verkuil Noten, Kaas & Lekkers

Algemeen 1.989 keer gelezen

REGIO/STOLWIJK • De verkoopwagen van Verkuil Noten, Kaas & Lekkers is een echte eyecatcher op de markten van Krimpen aan de Lek, Bergambacht, Schoonhoven-Noord, Ammerstol, Gouda Goverwelle, Ouderkerk en Willemstad. Logisch want hij is nieuw, ruim en uitnodigend.

Vorig jaar besloot eigenaar Gert-Jan Verkuil dat er een nieuwe verkoopwagen moest komen. “We wilden toe naar meer vitrineruimte om ons assortiment mooi te kunnen presenteren én een breed looppad voor ons team”, vertelt hij. “Ook kwam er een tweede kassa bij en hebben we vóór de wagen achttien vierkante meter overdekte wachtruimte gecreëerd voor onze klanten. Zo staan ze altijd lekker droog én op minimaal anderhalve meter van elkaar. Dat geeft in dubbel opzicht een comfortabel gevoel.”

De aanschaf van de nieuwe verkoopwagen heeft ook alles te maken met de - verdere - toekomst van Verkuil Noten, Kaas & Lekkers. “Mijn zoon Gerharth heeft aangegeven dat hij graag verder wil in dit mooie vak. Volgend jaar komt hij in het bedrijf. Dat was voor mijn vrouw Klaasje en mij een extra reden om deze investering te doen.”

Ondernemend
Zelf staat Gert-Jan Verkuil alweer een jaar of zestien op verschillende markten in de regio. Daarvóór werkte de inwoner van Stolwijk in loondienst in een groothandel. “Ik ben afkomstig uit een ondernemend gezin. Vrijwel al mijn broers en zussen runnen een zaak. Bij mij zat het ook altijd al in mijn bloed. Vandaar dat ik op een gegeven moment ook voor mezelf begon. Heb ik nooit spijt van gehad. Dit is een mooi bestaan. Fijn is ook dat we in de loop der tijd een fijne en tevreden klantenkring hebben mogen opbouwen."

De medewerkers van Verkuil Noten, Kaas & Lekkers krijgen bij de wagen veel complimenten voor het brede kaasassortiment, waarvan de Stolwijker boeren-belegen en de zelf geproduceerde brie met verse bieslook tot de populairste producten behoren. "Ook onze heerlijke zelfgebrande noten in allerlei varianten zijn populair", vult Verkuil aan. "Daarnaast kunnen de mensen bij ons terecht voor allerlei lekkers waaronder yoghurt, advocaat en slagroom; om maar wat dingen te noemen. Voel je welkom om eens langs te komen, zouden we willen zeggen. Wij en onze nieuwe verkoopwagen zijn er klaar voor!”

Jan Timmer

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie