• Burgemeester Roel Cazemier.
• Burgemeester Roel Cazemier. Ernst Klip Fotografie
coronavirus

Videoboodschap burgemeester Cazemier: ‘Ik weet dat ik op u kan rekenen’

25 mrt, 09:37 Algemeen 273 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Burgemeester Roel Cazemier roept inwoners van de Krimpenerwaard in een videoboodschap op zich achter de kabinetsmaatregelen te scharen om het coronavirus te bestrijden: "Ik weet dat ik op u kan rekenen. Met z'n allen, samen, kunnen we het."

Cazemier zegt de zorg van mensen in deze moeilijke periode te begrijpen. "Ik ben trots dat we met z'n allen in de Krimpenerwaard hebben meegewerkt aan de uitvoer van de maatregelen. De meesten doen wat er van hen gevraagd wordt. Ook de nieuwe –maandagavond afgekondigde- verordeningen zijn absoluut noodzakelijk om het coronavirus te bestrijden. Ik roep u allen op om verstandig te zijn en om ook nu medewerking te verlenen."

Helden
Cazemier snapt dat met name moeilijk is voor jongeren, nu zij in hun vrijheid worden belemmerd. "Toch doe ik ook op jullie een beroep. Alleen echte helden doen moeilijke dingen onder zware omstandigheden. Jullie kunnen je nu als echte helden tonen. Met jullie gedrag leveren jullie een bijdrage aan de bestrijding van dit virus."

En over helden gesproken, vervolgt hij: "Dan denk ik ook aan alle mensen in de zorg, het onderwijs en alle anderen die hun werk doen in moeilijke omstandigheden."

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie