• Er is overeenstemming bereikt over de overname van Schakel Autogroep.
• Er is overeenstemming bereikt over de overname van Schakel Autogroep. Foto: PR
zakelijk

Zeeuw & Zeeuw neemt de Schakel Autogroep over

Algemeen 881 keer gelezen

SCHOONHOVEN/KRIMPEN A/D IJSSEL • Dealergroep Zeeuw & Zeeuw neemt de Schakel Autogroep over. Daarover is woensdag overeenstemming bereikt tussen de twee partijen.

De overname behelst in totaal zes Ford vestigingen in Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Schoonhoven en Krimpen aan den IJssel, Schakel Verzekeringen en Schakel Autolease. Forward Lease, de leasemaatschappij van Zeeuw & Zeeuw, zal de leaseportefeuille overnemen. Alle honderd medewerkers van de Schakel Autogroep treden in dienst bij Zeeuw & Zeeuw. Max van den Boogaard gaat leiding geven aan de gehele Ford activiteit van Zeeuw & Zeeuw.

DNA
"Zeeuw & Zeeuw en Schakel zijn familiebedrijven waar klantbeleving hoog in het vaandel staat, een DNA dat naadloos op elkaar aansluit", verklaart Jan Hofstede, ceo van Zeeuw & Zeeuw. "Uiteindelijk gaan wij met deze schaalvergroting een verdere professionaliseringsslag maken binnen ons prachtige bedrijf."

De Schakel Autogroep is een familiebedrijf met een lange historie. De huidige directeur/eigenaar Alex Schakel is de derde generatie van een familie die al bijna 100 jaar Ford-dealer is. Wat ooit begon in Schoonhoven als fietsenmaker is onder zijn leiding uitgegroeid tot een compleet bedrijf met zes vestigingen. Alex Schakel: "Mijn zoon en dochter hebben andere ambities en met de overname door Zeeuw & Zeeuw is ons bedrijf verzekerd van een mooie toekomst."

Top tien
Zeeuw & Zeeuw een dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi en Nissan vertegenwoordigt in de Randstad. Met 450 medewerkers binnen de 27 vestigingen behoort zij tot de top tien Automotive dealerbedrijven van Nederland. Zeeuw & Zeeuw biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten, zoals onderhoud en garantie, autoverhuur, verzekeringen, een eigen leasetak en een schadeherstelbedrijf. Tevens onderscheidt Zeeuw & Zeeuw zich in het kader van 'Maakt je blij!', met een hoog klanttevredenheidspercentage.

www.zeeuwenzeeuw.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie