• Het team van R.F. de Wit Auto's.
• Het team van R.F. de Wit Auto's. Foto: wijntjesfotografie.nl
zakelijk

R.F. de Wit Auto's: 'Service is ontzettend belangrijk'

Algemeen 518 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Rob de Wit begon vijf jaar geleden in z'n eentje met een eigen autobedrijf: R.F. de Wit Auto's in Krimpen aan de Lek. Hij heeft nu drie mensen in dienst en heeft hiermee een volwaardig autobedrijf voor zowel reparatie als verkoop.

"Het is best snel gegaan", stelt hij tevreden vast. "Door hard werken is het bedrijf elk jaar en stukje gegroeid." En die groei zet door nu R.F. de Wit over een werkplaats beschikt. "Je ziet dan toch weer nieuwe klanten die hier hun auto brengen voor onderhoud en reparatie. Daar ben ik uiteraard hartstikke blij mee."

Compromis
Het contact met de klant vindt hij nog altijd het leukste. Die klant waardeert de service die De Wit biedt. "Het leveren van service is ontzettend belangrijk. Als er een klacht is, doe ik altijd mijn uiterste best om die op te lossen. En als er net buiten de garantieperiode iets kapot gaat? Dan probeer ik met de klant tot een compromis te komen. Dat waarderen ze."

Ook krijgen klanten een gratis leenauto mee (met uitzondering van de brandstof) als hun eigen auto voor reparatie of onderhoud in de garage staat. "We proberen zo kort mogelijk te werken. Kleine reparaties voeren we direct uit. Is er iets meer aan de hand, dan maken we binnen een week een afspraak."

Bij R.F. de Wit Auto's staan altijd tussen de dertig en veertig auto's in de verkoop. De Wit: "Het gaat om betrouwbare en betaalbare occasions van verschillende merken in allerlei prijsklassen. Ben je op zoek naar een bepaalde auto? Dan kan je ook bij ons terecht. Wij doen dan ons best om 'm te vinden. En wie een auto koopt bij R.F. de Wit en 'm door ons laat onderhouden, kan rekenen op korting."

R.F de Wit Auto's
Buitenweg 37 • Krimpen aan de Lek
T: 0180-444381 of 06-42128724
E: RFdewitautos@outlook.com
I: www.rfdewitautos.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie