• Een tevreden Jolanda Assman in haar nieuwe pand.
• Een tevreden Jolanda Assman in haar nieuwe pand. Foto: wijntjesfotografie.nl

'@Slipbyjo wordt steeds meer een boutique'

Algemeen 741 keer gelezen

SCHOONHOVEN • In haar nieuwe, ruime winkel aan de Haven 70 in Schoonhoven kan Jolanda Assman haar klanten met een breder assortiment van dienst zijn.

@Slipbyjo is en blijft weliswaar specialist in ondermode en lingerie voor dames en heren, maar biedt nu ook sportkleding (Björn Borg), fashion, tassen, accessoires en beddengoed (merk Essenza) aan. "Het wordt steeds meer een boutique", zegt de trotse eigenares, terwijl ze de laatste hand legt aan de inrichting van haar nieuwe onderkomen. "Het waren drie hectische weken, maar het resultaat mag er zijn. Mijn vader en vriend hebben mij echt super geholpen. Soms waren we tot 's avonds 11 uur bezig. Het was een heel karwei, maar het is af. En hoe! Nu richt ik me weer op de verkoop van al dat moois."

Jolanda Assman zet met de vlotte verhuizing van Haven 31 naar Haven 70 een nieuwe stap op het ondernemerspad. In augustus 2017 streek de Lekkerkerkse neer in de binnenstad van Schoonhoven en daar heeft ze geen moment spijt van gehad. "Ik zat hier meteen op m'n plek. Het winkelend publiek had blijkbaar hetzelfde gevoel, want in korte tijd heb ik een behoorlijk klantenbestand kunnen opbouwen. Daarom ben ik na twee mooie jaren gaan uitkijken naar een groter pand en trof dit aan de overzijde van de Haven aan. Ik beschik nu over 75 vierkante meter overzichtelijk winkeloppervlak en zit naar mijn mening op een nog betere locatie."

Ze is al een beetje Schoonhovense geworden. "Dat ging vanzelf. Ik ben nogal open-minded en dat sprak menigeen aan. Als je dat combineert met een goed advies heb je kans dat de klant dat waardeert en weer bij je terugkomt. Mensen kunnen me werkelijk alles vragen. Ik zeg nooit 'nee' en zoek tot het einde tot ik het bewuste artikel gevonden heb. Dat vind ik een uitdaging. Service is waar het om draait."

Het oude pand aan de Haven 31 blijft nog. "Hier zal op aangepaste tijden een een outlet-formule komen. Of in de toekomst iets anders. Nu eerst Haven 70." Ze heeft er veel zin in en bedankt haar familieleden voor de steun. "We zijn een hechte familie", zegt ze. "Daarom verrichtte mijn moeder de opening. Ik ben echt trots op het resultaat."

Pieter van der Laan

Pieter van der Laan

Freelance-journalist Het Kontakt Krimpenerwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie