Afbeelding
Foto: Nieuws op Beeld

Mannen aangehouden voor schieten op woning Krimpen aan den IJssel

112 1.266 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL - In het onderzoek naar het beschieten van een woning aan de Acacia in Krimpen aan den IJssel heeft de politie twee personen uit Amsterdam aangehouden. Het gaat om een 51-jarige man en een 17-jarige jongen. 

De woning aan de Acacia werd in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 november onder vuur genomen. Ook werd er met een spuitbus op de voordeur gespoten. Er stond ‘TikTak’ met een afbeelding van een klok erbij. 

Het was niet voor de eerste keer dat jaar dat de woning werd beschoten. In juli werd het rijtjeshuis ook al twee keer onder vuur genomen. Bij geen van de beschietingen raakte iemand gewond.

De woning aan de Acacia werd op last van de burgemeester gesloten. 

Onderzoek van de politie leidde tot twee aanhoudingen. De 51-jarige Amsterdammer is dinsdag in zijn woning aangehouden. De 17-jarige werd aangehouden in een justitiële jeugdinrichting. Op drie locaties hebben doorzoekingen plaatsgevonden. Een auto en meerdere mobiele telefoons zijn in beslag genomen. 

De politie kijkt of de twee mogelijk ook gelinkt kunnen worden aan andere geweldsincidenten van afgelopen jaar. Zo werd in november ook een woning in Spijkenisse onder vuur genomen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie