Floris gaat in 2017 huis-aan-huis. Het team neemt een voorproefje op de bezorging.
Floris gaat in 2017 huis-aan-huis. Het team neemt een voorproefje op de bezorging.

Magazine Floris valt overal op de mat

Algemeen 965 keer gelezen

REGIO • De eerstvolgende editie van het business- en lifestylemagazine Floris, een uitgave van Het Kontakt Media, wordt in de loop van volgend jaar huis-aan-huis in de Krimpener- en Lopikerwaard verspreid.

"Stiekem zijn we best trots op de drie edities van ons magazine Floris die we al hebben gemaakt", vertelt bladmanager Geurt Mouthaan van Het Kontakt Media. "Zeker gezien de enthousiaste reacties die we kregen."

Vandaar dat Het Kontakt Media nu de stap zet om de vierde editie niet alleen te delen met de ondernemers en hun klanten in de Lopiker- en de Krimpenerwaard, maar met alle inwoners van onze streek. "De eerstvolgende Floris ploft in maart dan ook bij ruim veertigduizend huishoudens op de mat."

Voor wie Floris nog niet kent: Floris is het lifestyle- en businessmagazine van de Lopiker- en Krimpenerwaard. De glossy belicht de streek via uiteenlopende invalshoeken. "We brengen verhalen over bijzondere ondernemingen, kijken binnen in een uniek woonhuis en tonen de laatste mode in een uitgebreide modereportage", lichten media-adviseurs Birgit van Wijngaarden en Bastine Neven toe. "Natuurlijk komen populaire rubrieken zoals de testrit met een bijzondere auto en 'Het Ambacht' ook aan bod. Ook andere bijzondere streekgebonden items worden op een inspirerende manier vastgelegd in woord en beeld."

Podium
Voor ondernemers is het magazine Floris dan ook een ideaal podium om zichzelf in een hoogwaardig en professioneel gemaakt lifestyle- en businessmagazine te presenteren. Media-adviseur Wim van Leeuwen: "Daarvoor zijn allerlei opties: u kunt uiteraard adverteren, maar ook door onze redacteuren en fotografen gemaakte advertorials in uiteenlopende soorten en maten behoren tot de mogelijkheden. Wij vertellen u daar graag meer over."

Afspraak
Voor een afspraak kunnen belangstellenden contact opnemen met Birgit van Wijngaarden (06-23165798, b.vanwijngaarden@hetkontakt.nl), Bastine Neven (06-20543974, b.neven@hetkontakt.nl) of Wim van Leeuwen(06-12064602, w.vanleeuwen@hetkontakt.nl).

Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina van Floris Lifestylmagazine of op www.hetkontaktmedia.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie