Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tapperij Tijdloos en Mitra De Nieuwe Bourgondiër nieuwe leden Business Club vv Papendrecht

Sport 1.042 keer gelezen

PAPENDRECHT • Business Club vv Papendrecht verwelkomde onlangs een tweetal nieuwe leden: Tapperij Tijdloos en Mitra De Nieuwe Bourgondiër.

Tapperij Tijdloos is al ruim twintig jaar een begrip in Papendrecht als uitgaanslocatie voor jong en oud. ‘Eric Bikker is de eigenaar en een rasechte Papendrechter’, stelt vv Papendrecht. ‘We zijn dan ook verheugd dat we hem mogen verwelkomen.’

Niels van Heteren en Marc Commandeur zijn de eigenaren van Mitra De Nieuwe Bourgondiër. Afgelopen jaar zijn zij gestart op de Veerpromenade met een drankenwinkel en proeflokaal. Binnenkort volgt uitbreiding met een terras.

Geen onbekenden
Marc en Niels zijn geen onbekenden voor vv Papendrecht. Ze spelen er al jaren en zijn er al jaren actief als vrijwilliger. Zo is Niels de hoofdauteur en eindredacteur van het jubileumboek.

De overeenkomsten zijn getekend in het bijzijn van de bestuursleden Irene Piek en Nicole de Groen. Meer informatie: info@bcvvpapendrecht.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• CDA-lijsttrekker Tom Berendsen.
Tom Berendsen, CDA-lijsttrekker voor Europese verkiezingen, bezoekt maritieme maakindustrie in Alblasserwaard en Drechtsteden Zakelijk 3 mei, 07:35
Afbeelding
Streekomroep 56 nieuwe naam samenwerkende lokale omroepen in Drechtsteden en Alblasserwaard Nieuws 2 mei, 17:00
Afbeelding
Streekomroep 56 nieuwe naam samenwerkende lokale omroepen in Drechtsteden en Alblasserwaard Nieuws 2 mei, 13:14

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden