Afbeelding
Foto: Peter Stam

Botsing tijdens rijles in Alblasserdam; baby nagekeken door ambulancedienst

Politie 1.126 keer gelezen

ALBLASSERDAM - Een lesauto en een personenauto zijn woensdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising Blokweerweg / Cortgene in Alblasserdam. 

De lesauto reed met een leerlinge achter het stuur over het Cortgene. Vanaf de Blokweerweg wilde een automobiliste de dijk op rijden richting het Cortgene. Deze bestuurster dacht dat de lesauto af zou slaan, omdat de auto naar rechts geknipperd zou hebben. De inzittenden van de lesauto geven aan niet te hebben geknipperd. Zij wilden rechtdoor. Een botsing was het gevolg.

De politie en een ambulance kwamen ter plaatse voor hulp. Onder meer een half jaar oude baby werd nagekeken door een medewerker van de ambulancedienst. Uiteindelijk bleek iedereen ongedeerd te zijn gebleven. De (moeder van de) baby kreeg van de politie nog een traumabeertje mee.

Bergingsbedrijven
De verzekeringen gaan de ontstane schades verder afhandelen. Beide auto’s raakten dusdanig beschadigd, dat twee bergingsbedrijven er aan te pas moesten komen om de wagens van de weg te halen. De verwachting is dat de voertuigen total loss zijn geraakt.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden