• Marijke Koers met haar nieuwe boek.
• Marijke Koers met haar nieuwe boek. Foto: Aangeleverd

Marijke Koers uit Papendrecht lanceert boek ‘Zelfs al je haren zijn geteld’

Nieuws 1.508 keer gelezen

PAPENDRECHT • In de Elimkerk in Papendrecht werd vorige week het nieuwe boek ‘Zelfs al je haren zijn geteld’ van Marijke Koers uit Papendrecht gelanceerd.

Na een inloop met koffie, thee en wat lekkers ging de boekpresentatie op donderdag 12 oktober om 20:00 uur van start. Marijke vertelde meer over de totstandkoming van het boek. Ze was openhartig over haar hoofdhuidaandoening Lichen planopilaris. Hoe het is om als veertiger al te maken te hebben met haarverlies en kale plekken. Hoe ze zich hier jarenlang voor schaamde en dat ze sinds anderhalf jaar een haarwerk draagt. Maar ook dat ze niet wil dat dit haar leven gaat bepalen en daarom met dit boek de moedige keuze maakt om open kaart te spelen.

Signeren
Uitgever Theo Veldhuis van Triple boeken overhandigde de auteur het eerste exemplaar die ze vervolgens symbolisch doorgaf aan haar thuiskapster Corrina Peters van Corrina’s hairstyling. De boekpresentatie sloot af met een borrel en de mogelijkheid om een boek te laten signeren

Aanvaarding
“Ik ben dankbaar voor alle mooie woorden die gesproken zijn, het ontroerende lied dat gezongen werd, lieve wensen, cadeaus en prachtige bloemen.” blikt Marijke Koers terug. “Bovenal ben ik dankbaar voor Gods liefde en trouw. Hij heeft me geholpen om mijn hoofdhuid- en haaraandoening te aanvaarden en bij de totstandkoming van dit boek.”

Kracht in kwetsbaarheid
Zelfs al je haren zijn geteld is een eerlijk en kwetsbaar boek dat ruimte schept om je eigen problemen onder ogen te komen en te ontdekken dat kwetsbaarheid en openheid je kracht geeft. Het boek gaat over omgaan met tegenslag en hoe je hierin God kunt zoeken en vinden, ook als je gebed om genezing of herstel niet of anders wordt verhoord dan je graag zou willen. Elk hoofdstuk sluit af met enkele reflectievragen.

Zelfs al je haren zijn geteld wordt uitgegeven via uitgeverij Triple Boeken en is verkrijgbaar via de (christelijke) boekhandel en via de website www.marijkekoers.nl. Het boek heeft ISBN: 9789083351735, telt 148 pagina’s is uitgevoerd in paperback en kost 17,95 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden