• Een eerdere Paaspraise bij Jozua.
• Een eerdere Paaspraise bij Jozua. Foto: Aangeleverd

Jozua organiseert weer een Paaspraise

Algemeen 999 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De evangelische gemeente Jozua uit Alblasserdam organiseert weer een Praiseavond met muzikale band en enthousiast koor. Iedereen is welkom op zondag 9 april vanaf 20.00 uur. De zaal gaat open om 19:30 uur.

Op Eerste Paasdag zingt een koor van bijna 40 vocalisten onder begeleiding van diverse muzikanten. De boodschap van Pasen wordt op eigentijdse wijze gebracht. Vorige edities van de Paaspraise waren een succes. “Dit jaar verlangen we weer naar zo’n fantastische avond”, melden de organisatoren.

Christenen herdenken vlak voor Pasen de dood van Jezus, de Zoon van God, aan het kruis. Zij geloven dat hij stierf voor de zonden van alle mensen. “Maar dat niet alleen”, reageert Mark Waardenburg, één van de voorgangers van de gemeente Jozua. “Hij stond op uit de dood en bereidt in de Hemel een plaats voor ons. Daarom vieren we feest.”

De toegang is gratis. Deze dienst zal niet online te zien zijn. Voor meer informatie: www.jozua-ega.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden