Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Café Loes uit Papendrecht verzorgt Sinterklaasfeest voor Buurtgezinnen

Algemeen 600 keer gelezen

PAPENDRECHT • Café Loes heeft vrijdagmiddag 2 december een leuk Sinterklaasfeest verzorgd voor kinderen waarvan de ouders zijn aangesloten bij Buurtgezinnen.

Buurtgezinnen ondersteunt gezinnen die het wat zwaarder hebben. Soms kan opvoeden door omstandigheden moeilijk zijn. Voor die gezinnen is Buurtgezinnen er. Zij bieden een gezin in buurt die kan ondersteunen. Café Loes zocht contact met coördinator Judith van Buurtgezinnen. Zij wilden dat alle kindjes een onbezorgde Sinterklaas konden vieren. Ze boden de gezinnen een geheel verzorgd Sinterklaasfeestje aan.

Vrijdag 2 december was het zo ver. Ongeveer tien gezinnen kwamen naar Café Loes. De kinderen konden kruidnootjes bakken, een taai-taai versieren en buiten pakketjes in de schoorsteen gooien. Het was een heerlijk feestje.

En natuurlijk kwam Sinterklaas langs en kregen de kinderen een presentje. Dit leuke feest is verder mogelijk gemaakt door de Ondernemersvereniging Papendrecht, Machinefabriek Straatman, de Heerlijkheid van Papendrecht, Juffrouw Pollewop, FitKidz, Marco Visser, Sintcentrale Peepcity, Flowers and More, Officious en natuurlijk door de al genoemde Loes Papendrecht.

Voor meer informatie over Buurtgezinnen: www.buurtgezinnen.nl, judith@buurtgezinnen.nl of 06-57642718.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Workshop programmeren bij Suppord in Papendrecht Algemeen 7 feb, 10:56
Afbeelding
Qbuzz: 61 procent bussen uitgereden op dinsdag 7 februari Algemeen 7 feb, 08:53
Afbeelding
Inzamelingsactie Yunus Emre moskee in Alblasserdam voor hulp aan slachtoffers aardbeving in Turkije Algemeen 7 feb, 08:37