Afbeelding
Foto: ingimage

Kom Erbij Kunstroute als afsluiting Week tegen Eenzaamheid Alblasserdam

Algemeen 443 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stichting Welzijn Alblasserdam sluit op donderdag 6 oktober de Week tegen Eenzaamheid af met de Kom Erbij Kunstroute.

Aan deze route is afgelopen weken door verschillende organisaties én bewoners van Alblasserdam gewerkt. Er zullen diverse exposities te zien zijn in het teken van eenzaamheid, onder andere een fotografie expositie en schildertentoonstelling. Stichting Welzijn Alblasserdam wil met deze route gehoor geven aan dit belangrijke thema.

Belangstellenden kunnen op donderdag 6 oktober met de auto, fiets of lopend de Kom Erbij Kunstroute door het dorp volgen. Starten kan tussen 10:00 en 11:00 uur vanaf het Anker aan het Wilgenplein 106. De route is in eigen tempo uit te voeren aan de hand van een stempelkaart waarop de diverse stopplaatsen zijn aangegeven. Op elke genoemde locatie is iets moois te doen of bezichtigen, mede mogelijk gemaakt door het Servicebureau Onderwijs & Cultuur (SOC).

De Kunstroute begint om 10:00 uur in het Anker met een voordracht van woordkunstenaar Wessel Klootwijk. De voordracht wordt herhaald om 10:45 uur. De laatste stopplaats is in Cultureel Centrum Landvast waar deelnemers aan de Kom Erbij Kunstroute om 11:00 uur kunnen kijken naar de première van de SWA documentaire ‘Drempels’. Een openhartige en ontroerende korte film waarin dorpsgenoten vertellen over eenzaamheid. De documentaire wordt daarna nog een aantal keren herhaald. Inloop is vrij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie