Afbeelding
Foto: ingimage

Voor de derde keer dorpspicknick Alblasserdam

Algemeen 1.407 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op zaterdag 27 augustus zal voor de derde keer een heuse dorpspicknick worden georganiseerd in Alblasserdam. Iedereen is welkom om, naast een eigen meegebrachte lunch, te genieten van verschillende activiteiten en gezellige ontmoetingen.

Het ABC-team, Natuur’lijk Alblasserdam, Prachtlint, Kunstkanjers en Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) slaan de handen ineen om deze dorpspicknick wederom tot een succes te maken. Naast picknickkleden, zitjes en gratis drankjes zijn er veel leuke en leerzame dingen te ondernemen. Zo komt een imker vertellen over zijn werk, is er een excursie over flora en fauna, maar ook rondritjes met paard en wagen. Voor de kinderen is er sport en spel, pony’s aaien en samen met een kunstenaar een natuurkunstwerk maken.

De dorpspicknick zal tussen 11.30 en 14.00 uur plaatsvinden op de natuurspeelplaats Het Groene Woude Wik langs de Zwenkgras/Liesgras. Alblasserdammers zijn van harte welkom.

Meer informatie via 078-2021111 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden