Afbeelding
Foto: Kiki fotografie

Geslaagde en drukbezochte jubileumfeesten vv Papendrecht

5 jul, 08:16 Algemeen 68 keer gelezen

PAPENDRECHT • Voetbalvereniging Papendrecht kijkt terug op geslaagde en drukbezochte jubileumfeesten vanwege het honderdjarig bestaan.

In het weekend van vrijdag 24 en zaterdag 25 juni kon de inmiddels bijna 102-jarige Papendrechtse voetbalvereniging met twee grote feesten het jubileum groots afsluiten. Op het hoofdveld van sportpark Slobbengors was een enorme feesttent herrezen en de organisatie kon eindelijk na een jarenlange voorbereiding de bezoekers op vrijdag 24 juni verwelkomen.

Op de vrijdag kwamen meer dan 600 bezoekers af. Met bekende artiesten zoals The Partysquad en La Fuente kwamen niet alleen leden van VV Papendrecht maar ook veel niet-leden van andere verenigingen zoals VV Drechtstreek, PKC of die helemaal geen lid van een vereniging zijn. Vooral bij La Fuente ging het dak er vanaf.

Door een duurzaam systeem van herbruikbare bekers was het opruimen op de zaterdag een stuk makkelijker doordat er geen berg plastic in de tent lag. Snel werden de voorbereidingen getroffen om ook zaterdag een wat oudere doelgroep te verwelkomen. Nu kwamen artiesten als pianoband De Jongens Van Je Weet Wel, John de Bever en DJ duo Wipneus & Pim. De avond werd gehost door Sonnie Solero. Wederom was de avond een groot succes.

Beide avonden zijn zonder incidenten verlopen. De organisatie heeft veel complimenten gekregen hoe goed alles was georganiseerd. Geen plastic rommel, schone toiletten door middel van een toiletdame, goede beveiliging, artiestenbegeleiding en een prachtige lichtshow. Veel mensen waren het over eens, dit soort feesten moeten vaker plaatsvinden in Papendrecht.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie