• Mare Slingerland met haar winnende tekening.
• Mare Slingerland met haar winnende tekening. Foto: Aangeleverd

Mare Slingerland wint tekenwedstrijd bij BSO Het Palet in Alblasserdam

28 jun, 08:18 Algemeen 0 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op BSO Het Palet in Alblasserdam werd op maandag 27 juni feest gevierd, omdat Mare Slingerland gewonnen had met de tekenwedstrijd van Kinderopvang agenda 2023.

Dit werd natuurlijk gevierd samen met haar BSO vriendjes en vriendinnetjes en zij heeft de kaft (in het groot) ontvangen. Deze is uitgereikt aan haar door de organisatie van de Kinderopvangagenda.

De Kinderopvang Agenda is de enige agenda speciaal voor de kinderopvang. De agenda ondersteunt bij het organiseren van het werken met de groep en bevat korte praktisch toepasbare ‘inhoudelijke’ informatie. Elk jaar wordt de kaft van de Kinderopvangagenda ontworpen door een kind.

Kinderen kunnen hun ontwerp insturen en de mooiste wordt gekozen. Dit heeft een groepje kinderen van BSO Het Palet gedaan en Mare Slingerland heeft dit jaar de prijs gewonnen en haar ontwerp komt op de kaft van de Kinderopvangagenda 2023.

Het verhaal van het ontwerp van Mare gaat over vriendjes en dat het fijner is om samen als vriendjes bij elkaar te zijn. Op de BSO ontstaan deze mooie vriendschappen. Ze heeft haar verhaal van de tekening maandagmiddag vol trots verteld. Ze heeft leuke cadeautjes gekregen en met elkaar hebben de kinderen taart gegeten, waar haar tekening op afgedrukt stond.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie