• De uitreiking van de award.
• De uitreiking van de award. Foto: Aangeleverd

L&B Groep uit Papendrecht uitgeroepen als beste zakelijke advieskantoor van Nederland

Algemeen 769 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het Papendrechtse Advieskantoor L&B Groep (voorheen Lukassen & Boer) is vrijdag uitgeroepen als beste verzekeringskantoor van Nederland voor de zakelijke markt. 

Deze waardering wordt jaarlijks toegekend door de jury van de VVP Advies Awards en komt voort uit een voordracht van een grote groep ‘spotters’ in de markt. Bertjan Scheepbouwer, directeur L&B Groep, is blij met de erkenning. “Je kunt je niet opgeven voor deze award, dat vind ik er mooi aan. Het is een prachtige erkenning van vakmensen die onze branche tot in de haarvaten kennen, dat maakt het bijzonder eervol.”

Het verzekeringskantoor aan de Veerweg in Papendrecht staat al geruime tijd bekend als kwaliteitskantoor voor de particuliere en zakelijke verzekerings- en hypothekenmarkt, maar het verschil voor de VVP Advies Awards werd gemaakt door de manier waarop het werkgeverschap wordt ingevuld. 

Rogier Jonkman, directeur L&B Groep, legt uit: ”Wij zijn een kantoor dat zich onderscheidt doordat we nog écht maatwerk kunnen leveren aan de voorkant, daar waar het verschil voor onze klanten wordt gemaakt. Onze organisatie is daar volledig op ingericht. Bij L&B dus geen vinklijstjes, productiesheets of controle op inlogtijden, maar in plaats daarvan veel vertrouwen geven aan onze professionals en ze écht ondersteunen. Als wij goed voor onze medewerkers zorgen, dan zorgen zij goed voor ons klanten, zo eenvoudig is het. De klant voelt dat.” De VVP Advies Awards komen in oktober tot een apotheose als de overall eindwinnaar bekend wordt gemaakt.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie