• De goodiebags van Jumbo De Meent.
• De goodiebags van Jumbo De Meent. Foto: Aangeleverd

Bewoners De Wieken waarderen gesponsorde filmavond in de bibliotheek

Algemeen 109 keer gelezen

PAPENDRECHT • Een groepje bewoners, enkele familieleden en vrijwilligers hebben onlangs genoten van een filmavond van verpleeghuis De Wieken in het centrum van Papendrecht.

Er wonen 64 bewoners met dementie- in De Wieken. Een deel van hen ging samen met familie en enkele vrijwilligers op woensdag 24 november naar de bibliotheek. Daar was een ruimte omgetoverd tot bioscoop, waar iedereen met inachtneming van de coronamaatregelen gezellig kon genieten van het kijken naar een film.

“Het was echt een avondje uit”, blikken Ashley Dolk, coördinator vrijwilligers, en Alyda den Hollander, locatieleider van De Wieken, terug.

De bewoners en familie kregen een filmkaartje en namens Jumbo De Meent een leuke goodiebag met wat te drinken en lekkers aangeboden. Hierdoor kreeg de filmavond net even dat extraatje om het heel bijzonder te maken. Ashley Dolk en Alyda den Hollander zijn blij met de mooie samenwerking met Jumbo De Meent en de bibliotheek.

“Fijn om op deze manier iets te kunnen doen voor onze bewoners, waarbij we gebruiken maken van de mogelijkheden die Papendrecht biedt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie