Afbeelding

Makadocenter Alblasserdam ondergedompeld in Valentijnssfeer

Algemeen 239 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Winkelcentrum Makado in Alblasserdam vierde op donderdag 14 februari Valentijnsdag. Het winkelende publiek werd verrast met verborgen liefdesboodschappen van de winkeliers en twintig mensen kregen een cadeau aangeboden.

Al een week eerder kondigde Valentijn zich aan op het winkelcentrum. Evenals vorig jaar stond er vanaf vrijdag 8 februari een passend bedrukte brievenbus met een groot hart bij de hoofdingang van het Makado. Naast de brievenbus lagen Valentijnskaarten die het winkelende publiek gratis kon versturen naar zijn of haar Valentijn. Makado betaalde de postzegel.

Complimentenmeisjes
Op zaterdag 9 februari kon je ze zomaar tegen komen: de in het rood geklede complimentenmeisjes. Met de grote strikken op hun jurken waren ze duidelijk aanwezig. De dames verrasten zowel het winkelende publiek alsook de winkelmedewerkers met een persoonlijk en handgeschreven compliment op een kaartje.

Liefdesboodschappen
Op Valentijnsdag zelf deelden medewerkers van winkel en dagbesteding Cado & Zo zelfgemaakte cadeautjes uit. Hierin verborgen zaten liefdesboodschappen voor het winkelende publiek namens alle winkeliers. Daarnaast werden nog eens twintig mensen verrast met een door de winkeliers aangeboden cadeau. Makado wilde op deze manier zijn bezoekers laten zien dat er steeds weer iets te beleven valt en dat het bovenal het winkelende publiek waardeert.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie