Afbeelding
Foto: Politie

Politie zoekt getuigen van aanrijding 17-jarige fietser in Alblasserdam

112 235 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De politie van Alblasserdam is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een 17-jarige fietser en een personenauto, die op maandag 10 januari rond 16.05 uur plaatsvond op de Blokweerweg in Alblasserdam.

De jongen fietste ter hoogte van huisnummer 57 richting het Boerenpad toen hij twee andere vrouwelijke fietsers inhaalde. Op het moment dat hij terug stuurde naar rechts werd hij door een personenauto met aan de achterzijde een fietsendrager ingehaald.

Bij deze inhaalmanoeuvre werd de fietser door de fietsendrager geraakt, waarna de fietser hard ten val kwam. De bestuurder van de personenauto is vervolgens doorgereden en niet gestopt om zijn of haar identiteit kenbaar te maken.

Onze collega’s en een ambulance zijn ter plaatse gekomen. De ambulance heeft de jongen naar het ziekenhuis gebracht. Hier bleek dat de jongen zijn pols op twee plaatsen had gebroken. Hij moet waarschijnlijk geopereerd worden. Verder is er schade aan de fiets ontstaan.

Gelukkig hebben de twee fietsers, die de jongen kort daarvoor had ingehaald, het één en ander gezien. Door de schrik hebben zij alleen niet naar het kenteken gekeken. De fiets die op de fietsendrager stond heeft ook schade hebben en mist nu het achterlicht.

De jongen gaat aangifte doen bij de politie en de politie is op zoek naar de bestuurder van deze personenauto. Wie meer informatie over deze aanrijding heeft wordt verzocht te bellen met de politie via 0900-8844 (en vraag naar de ACO van basisteam Drechtsteden Buiten en vermeld hierbij het registratienummer 2022009907) of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie