• De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis.
• De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis. Foto: StoryTrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem

zondag 4 juni 2023 10:30 tot 12:00

10.30 uur, Gorinchem, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt.

De geschiedenis van Gorinchem beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail stadswandeling op zondag 4 juni. Verhalenverteller Hubertus is de gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij niet vertellen. Spannende verhalen des te meer. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem laat de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude grachten, stegen en bolwerken vormen het decor waarin men de historische verhalen van de stad gaat beleven. Fantastische verhalen zijn dat, want Gorinchem heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand, list, verraad en heel veel menselijk lief en leed. De verteller laat deelnemers kennismaken met hoge heren, arme marskramers, sluwe booswichten en edele ridders. Voor je het weet sta je middenin een groot historisch avontuur. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 4 juni om 10.30 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.storytrail.nl.