Afbeelding
Foto: C. Barten

Winterwandeling Fort Giessen

woensdag 28 december 2022 13:00 t/m 17:00

13.00 uur, Fort Giessen, Giessensesteeg 2, Giessen.

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar organiseert Fort Giessen een wandeling in de wijde omgeving van het fort (ca. 6 km). De wandeling gaat via het Almbos, door de uiterwaarden van de Maas tussen Rijswijk en de Wilhelminasluis in Andel. Er is gelegenheid om met een gids mee te gaan, die ook wat zal vertellen onderweg. Maar de route kan ook individueel gelopen worden, met behulp van een routekaart. Goede schoenen of laarzen zijn aan te raden. Halverwege wacht een kop warme chocolademelk en na terugkomst op het fort kan men genieten van een kom erwtensoep. Starten kan om 13.00 uur en 14.00 uur vanaf Fort Giessen. De kosten bedragen 4,00 euro per persoon, ter plaatse te betalen. Inschrijven moet voor 20 december via tilborgj@kpnplanet.nl. Graag vermelden hoeveel mensen deelnemen.