ZieZus
ZieZus Foto: ZieZus

Kinder-kerstvoorstelling volgens ZieZus

zondag 11 december 2022 13:30 t/m 14:30

13.30 uur, Kasteel Dussen, Binnen 1-4, Dussen.

ZieZus speelt een kinder-kerstvoorstelling op Kasteel Dussen. Maar dat doen ze niet alleen: de spelers hebben de kinderen nodig om er samen een warme, muzikale en humorvolle theatermiddag van te maken. De vragen, wensen en idee├źn komen vanzelf. Of het nu gaat om lekker eten, cadeautjes, de kerstboom, vrede op aarde: alles is goed om er samen een verhaal van te maken en te spelen. En zo kan er zomaar een sprekende kerstboom op het podium staan, of eentje die al zijn naalden verliest, of een lied klinken over een oma die geen kalkoen lust. Voor iedereen vanaf 4 jaar, drie kwartier plezier in de burgerzaal van kasteel Dussen. En als het kan genieten we na afloop van de voorstelling met zijn allen nog even na, met een beker warme chocolademelk, een kerstransje of zoiets. Kinderen en volwassen betalen voor de entree 7,50 euro per persoon, met vriendenpas SKVD/JCP is dit 4,50 euro per persoon. Neem voor meer informatie een kijkje op www.kasteel-dussen.nl.