Afbeelding

Buren op De Rietdijk in Giessen slaan handen ineen

Algemeen 638 keer gelezen

GIESSEN • Van der Stelt Logistics en Bostik Benelux, buren op industrieterrein De Rietdijk in Giessen, hebben een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend om de gezamenlijke groeiambities waar te maken.

“Uiteindelijk is de samenwerking met letterlijk de buren niet alleen een logische maar ook een strategische keuze”, zegt directeur Jaco van der Stelt van Van der Stelt Logistics. 

“Uitbreiding van de dienstverlening maakt ons nog meer toekomstbestendig en sluit aan bij de wensen van onze klanten.” 

Groot logistiek vraagstuk
Vincent Imbos, directeur van Bostik Benelux: “Met onze voorziene groei voor de komende jaren op onze productielocatie in Giessen lag ook een groot logistiek vraagstuk op tafel. Hier hebben we nu een goede oplossing voor gevonden.”

“We verplaatsen onze logistieke bewegingen naar het warehouse van onze partner en tevens directe buren, wat we volledig in gebruik gaan nemen. Bijna alle laad- en losactiviteiten gaan ook daar op eigen terrein plaatsvinden”, vervolgt Imbos. 

Verkeersdruk verminderen
Van der Stelt zegt: “De druk van wachtende vrachtwagens rondom de Expeditiestraat, waar ook collega-transportondernemers zijn gevestigd, is groot. Met het opzetten van een zogenaamde ‘shuttle’ tussen ons warehouse en de productielocatie letterlijk naast ons verminderen we de verkeersdruk aanzienlijk en verhogen daarmee ook de veiligheid.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie