Afbeelding

Rabobank brengt contactloos betalen naar sportkantines

Algemeen 14 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • De voetbalverenigingen SteDoCo, Unitas en GJS en tennisvereniging NLTC hebben 2.000 euro ontvangen voor de introductie van contactloos betalen in hun kantines. Een gift van het coöperatiefonds van Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost.

 

De vier clubs ontvingen onlangs een cheque van Rob Hoekstra, directeur Bedrijven bij de Rabobank. "Verenigingen zijn het kloppend hart van de samenleving. We hopen dat ook sportclubs het gemak van contactloos betalen ontdekken. Met deze bijdrage uit ons coöperatiefonds dragen we ons steentje bij aan een leefbare en vitale regio Alblasserwaard."

Gemak 

Ed Lighthert van Unitas: "Bij Unitas kiezen we voor contactloos betalen vanwege het gemak. Ook hopen we de wachtrijen aan de bar te beperken. Tussen de eerste en tweede helft stroomt de kantine vol en willen we iedereen zo snel mogelijk van een consumptie kunnen voorzien."

 

Bij deze vorm van betalen moet de consument de betaalpas of de mobiele telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Eerder ontving tennisvereniging TC’73 uit Groot-Ammers een bijdrage. Zij kunnen straks hun consumpties in het clubhuis gemakkelijk afrekenen. 

 

RaboWallet

Mobiel betalen met de telefoon heeft de toekomst. Het is gemakkelijk, veilig en snel en bovendien biedt een smartphone mogelijkheden om meer functies van de portemonnee over te nemen. Rabobank bouwt contactloos betalen verder uit met RaboWallet en nieuwe chip in de bankpas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie